GDPR

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Första steget i att ta reda på vad för information vi har om dig är att gå in på Min sida. Den når du genom att först logga in i Idrott online och sen klicka på ditt namn uppe till höger på sidan och sedan trycker på knappen Min sida.

För att kunna begära ut de uppgifter vi har om dig utöver detta kan du fylla i en begäran om registerutdrag och skicka in den till oss via e-post till This is a mailto link. Exempel på uppgifter som kan finnas är deltagande i tävlingar inkl. resultat, avslutningar och bilder från sådana tillställningar.

Uppdaterad: 20 MAJ 2018 09:08
Skribent: Larssa Andin