Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarkurs för Vuxna

14 JAN 2020 17:15
Vi erbjuder nu dig som är vuxen att komma till oss och gå en nybörjarkurs i judo. Läs mer om erbjudandet nedan.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2020 17:15

Erbjudande
Under sju veckor erbjuder vi träning anpassad för dig som inte tränat judo tidigare och vill se hur det fungerar för dig. Efter utförd kurs så har du sedan möjlighet att fortsätta och träna med övriga i vår vuxengrupp och får då tillgodoräkna dig kursavgiften vid betalning av terminsavgiften. självfallet gäller även familjerabatten om du gör det.
Innehåll
Under de sju veckorna fokuserar vi på grunderna i judo med fallteknik, öva på din smidighet och lära dig några enkla judotekniker. Du får även en bra fysträning med en ordentlig uppvärmning i början av träningen. 
Datum & Tid
Kursen går mellan 20 januari och 9 mars, på måndagar klockan 18:15-19:45.
Kostnad
Kursen kostar 600kr vilket ska betalas innan kursstart (info om hur kommer efter anmälan). Du behöver även en judodräkt, vi erbjuder hyr/köp av en bra nybörjardräkt. Den kostar 600kr, men väljer du att inte fortsätta träna kan du lämna tillbaka dräkten och få tillbaka 400kr.
Anmälan
Anmälan görs genom att skicka ett mail till This is a mailto link snarast möjligt. I mailet ska stå ditt namn och att du vill delta i introduktionskursen till judo. Om du behöver en dräkt så behöver vi även din ungefärliga längd (dräkterna finns i storlekar om jämna tiotal 160, 170, 180, 190). Om du vill får du även gärna skriva en rad eller två om vad du tränar idag och vad du förväntar dig av denna kurs.
Skribent: Larssa Andin
Epost: Adressen Gömd

Nybörjare

Gilla oss på Facebook

 

Följ oss på Twitter

 

Följ oss på Instragram

 

Gräsroten

Postadress:
Solna JK - Judo
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Besöksadress:
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Kontakt:
Tel: 0761629297
E-post: This is a mailto link

Se all info