Hoppa till sidans innehåll

Träning inställd

19 MAR 2020 17:24
Med anledning av det rådande smittläget med COVID-19 har vi valt att pausa träningen, minst fram till och med påsklovet. Vi erbjuder istället alternativ träning. Läs mer nedan.
  • Uppdaterad: 19 MAR 2020 17:24

Med anledning av uppdaterade anvisningar från Folkhälsomyndigheten och Skolverket om att undvika kontakt vid skolidrott och uppmaningar från Judoförbundet om att ställa om till utomhusträning har styrelsen beslutat ställa in alla träningspass i våra lokaler fram till och med påskhelgen. Vi får återkomma under/efter påsk med en uppdatering av läget och om vi då kan återuppta vår normala verksamhet.

Alternativ träning

Bara för att vi inte kan träna judo och vara nära varandra betyder ju inte att vi ska sitta hemma och slappa. För de som ändå vill röra på sig så erbjuder vi gemensam utomhusträning med löpning och andra lämpliga aktiviteter som kan utföras säkert. 
 
Vi hoppas att några är sugna på detta och vi riktar oss både till barn och vuxna (föräldrar och syskon är också välkomna, det är gratis). Observera dock att detta inte är riktat till de minsta. Vi tänker oss att vi delar upp oss i minst två grupper. En för de som vill springa lite snabbare och köra lite hårdare och en andra som är mer för de som vill ut och röra på sig en stund.
 

Tid & Plats

Tid: Vi börjar nu på söndag 17:00 och sen på onsdag 18:00. Kom i tid, vi väntar inte speciellt länge! Vid kraftigt regn ställer vi in, men vid duggregn kör vi ändå
Plats: Samling på parkeringen för Råstasjöns idrottsplats i korsningen Evenemangsgatan/Vintervägen vid Friends Arena/Mall of Scandinavia. Se bild för exakt plats. Vi rör oss sedan bort mot Lötsjön och det området.
Kläder: efter väder, men glöm inte handskar!
Är du intresserad av att delta, skicka väldigt gärna mail så kan vi informera om det blir någon förändring i planerna. 
Karta
Skribent: Larssa Andin
Epost: Adressen Gömd

Nybörjare

Gilla oss på Facebook

 

Följ oss på Twitter

 

Följ oss på Instragram

 

Gräsroten

Postadress:
Solna JK - Judo
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Besöksadress:
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Kontakt:
Tel: 0761629297
E-post: This is a mailto link

Se all info