Hoppa till sidans innehåll

Träning


Ni är alltid välkomna att besöka dojon. Vi tar in nya medlemmar fram till sportlovet på våren och 1 oktober på hösten (undantag kan göras om du tränat judo tidigare i annan klubb).

Alla barn (och vuxna) från terminen de fyller 6 eller tidigare är välkomna att träna hos oss.

Om det gäller barn går det bra att barnet/barnen får prova på 3 gånger, alla tillfällena måste ske före sportlovet på våren och 1 oktober på hösten. All träning därefter kräver medlemskap och erlagd träningsavgift. Vi rekommenderar vid dessa tillfällen långarmad tröja samt långbyxor, detta på grund av mattan man tränar på. Kläderna bör även vara av oöm sort. Det är inte obligatoriskt med en judodräkt i början. Vi har judojackor att låna ut under provträningsperioden, men ibland räcker de inte till så varberedd på att träna i egna kläder.

Terminsavgift

Ska erläggas vid varje terminsstart. 
Vid inbetalning, var vänlig att även uppge aktuell persons namn på avin. Detta gör att inga missförstånd uppstår angående erlagda avgifter. Det händer att till exempel att  barn och föräldrar inte har samma efternamn. Se avgiftssidan

Tider och grupper

Se träningstidssidan

JUDODRÄKTER. Det är omöjligt för klubben att hålla ett konstant lager av judodräkter. Det är för kostsamt helt enkelt. Men det finns emellanåt  "judo-gi" (dräkter) att köpa i dojon. Tränarna hjälper till i mån av tid till att svara på frågor. Emellanåt kommer även begagnade dräkter in. 
När man köper en judodräkt bör man tänka på att den krymper (bomull) vid tvätt. Och tänk på att barn växer fort! Priser och beställningsrutin hittar du på judodräktssidan.


Uppdaterad: 03 OKT 2017 21:45 Skribent: Mats Andersson

Nybörjare

Gilla oss på Facebook

 

Följ oss på Twitter

 

Följ oss på Instragram

 

Gräsroten

Postadress:
Solna JK - Judo
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Besöksadress:
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Kontakt:
Tel: 0761629297
E-post: This is a mailto link

Se all info