Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare


Vi tar just nu ej emot nybörjare i barn och knattegruppen! Det är helt fullt i grupperna med lång kö. Det går fortfarande bra att ställa sig i kö för att få plats i terminer längre fram. Gör en intresseanmälan (via mail till This is a mailto link, glöm inte att ange födelseår i anmälan).

Judo är en sport som passar alla åldrar och man kan också börja i alla åldrar. Vi tar emot alla unga och gamla från den termin man fyller 6 år. För de yngre erbjuder vi knatteträning där kraven är lägre och träningen är lite mer lekfull. För de lite äldre (vanligen går man upp året man fyller 8) har vi barn & ungdomsgruppen där vi fokuserar på de tekniker som krävs för att kunna gradera. För de som tränar i denna grupp så finns även möjlighet att tävla, dels i vår egen nybörjartävling men också i andra tävlingar för såväl erfarna som oerfarna tävlingsjudokas (judoka=judotränande).

När man kommit upp i puberteten och fått en mer vuxen kropp så erbjuder vi träning i vår ungdom&vuxengrupp. Den gruppen är primärt fokuserad på motionsjudo, men har man intresse av tävling så finns det möjlighet även här att tävla. I denna grupp är alla vuxna välkomna och vi har en stor spridning på åldrar och erfarenhet. 

Gratis att prova på

I grupperna riktade till barn så erbjuder vi tre prova på tillfällen, detta erbjuder vi för att vi inte vill tvinga någon att träna som inte trivs och vi vill självfallet att så många som möjligt ska våga prova på för att förhoppningsvis fastna för vår sport. Kom därför och prova, fyll bara först i en medlemsansökan (den är preliminär tills man bestämt sig) och kom sedan på någon av våra träningar. Under provträningstiden behöver man inte ha en judodräkt, vi har några jackor man kan låna och är de slut går det bra att ha vanliga träningskläder (gärna då med en långärmad tröja). Tänk dock på att vi bara tar emot nybörjare under början av terminen, fram till sportlovet på våren och början på oktober på hösten.

I vuxengruppen så är vi inte lika generösa, men en gång får man prova på utan att betala, sen får man bestämma sig och betala för terminen. I denna grupp tar vi dock emot nästan när som helst under terminen, börjar man sent så kan reduktion av terminsavgiften diskuteras. 

Läs gärna mer om priser för träningen och våra träningstider

Uppdaterad: 09 JAN 2019 22:28 Skribent: Larssa Andin

Nybörjare

Gilla oss på Facebook

 

Följ oss på Twitter

 

Följ oss på Instragram

 

Gräsroten

Postadress:
Solna JK - Judo
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Besöksadress:
Ankdammsgatan 23
17167 Solna

Kontakt:
Tel: 0761629297
E-post: This is a mailto link

Se all info